Ben je leerkracht en wil je het hele jaar door inspiratie voor wetenschap- en technieklessen in je klas? Vraag de gratis AHA-kalender 2020 aan! De AHA-kalender is speciaal gemaakt voor groep 5 tot en met 8 van de basisschool.

Reis een jaar lang samen met je klas door de wondere wereld van techniek en technologie met de AHA-kalender. Elke maand ontdek je een andere technische branche: van ICT tot isolatie en van metaalbewerking tot mobiliteit.

De kalender staat vol spannende proefjes, quizvragen, weetjes en leuke links. Zo leert jouw klas binnen een jaar alles over wetenschap en technologie. Leer in de maand februari iets over isolatie door te onderzoeken of zwart warmer is dan wit. Of test wat harder rolt: een zware of een lichte auto en duik in de wereld van de carrosserie in oktober. Er valt van alles te onderzoeken!

Ook is in een oogopslag duidelijk wat belangrijke data van het jaar zijn die te maken hebben met techniek. Zoals bijvoorbeeld idee├źn voor leuke zomeruitjes of techniekwedstrijden.

De gratis AHA-kalender bestel je hier!