WTE agenda

Webinar voor leerkrachten 3

Webinar 3: W&T integreren in jouw onderwijs

TechniekTalent.nu organiseert regelmatig gratis webinars voor leerkrachten en schoolleiders. Het derde webinar voor leerkrachten gaat over het integreren van W&T in jouw onderwijs. Hoe kun je W&T koppelen aan bestaande lessen zoals rekenen en taal? En hoe zorg je voor een succesvolle integratie? Je krijgt tips en inzichten in hoe je dit het beste kunt aanpakken. Meer weten en aanmelden? Klik hier!

W&T café XL

Op maandag 18 maart organiseert de subregio West-Brabant, samen met MakersBase van Nieuwe Veste, een groots W&T café in De Uitvindfabriek. Voor onderwijsprofessional in het primair en voortgezet onderwijs met een hart voor onderwijsinnovatie, makerseducatie en wetenschap & technologie. Interactieve workshops, inspiratie en informatie, onder het genot van een hapje en een drankje! Het definitieve programma volgt snel, maar kun je niet wachten? Stuur een mail naar luc@uitvindfabriek.nlen we zetten je op de gastenlijst. Toegang is gratis.

Webinar voor leerkrachten 4

Webinar 4: W&T integreren in de praktijk: W&T en taal

TechniekTalent.nu organiseert regelmatig gratis webinars voor leerkrachten en schoolleiders. Dit webinar laat concrete praktijkvoorbeelden zien van het verbinden van W&T aan taal. Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Taal en techniek lijken misschien lastig te combineren, maar deze voorbeelden bewijzen het tegendeel. Meer info en aanmelden? Klik hier!  

Webinar voor schoolleiders 4

Webinar 4: Een vaste plek voor W&T

TechniekTalent.nu organiseert regelmatig gratis webinars voor leerkrachten en schoolleiders. Het vierde webinar behandelt de vraag: ‘welke middelen heb ik nodig om mijn W&T-beleid uit te voeren’. Behandeld worden:
  • Wat heb je al in huis dat je kunt gebruiken voor W&T-onderwijs?
  • Welke plek geef je W&T in het curriculum? Welke professionaliseringsbehoefte hoort daarbij?
  • Hoe integreer je W&T in andere vakken (taal, rekenen, wereldoriëntatie)?
Meer info en aanmelden? Klik hier!